Over Academy

Beleidsmatige en organisatorische opleidingsactiviteiten zijn binnen Maastro ondergebracht in Maastro Academy.

Academy is er voor interne medewerkers, voor medewerkers met een specifiek opleidingsdienstverband en voor externen die korter of langer binnen Maastro verblijven.

Samen met inhoudsdeskundigen en opleiders worden verscheidene opleidingen & trainingen vormgegeven met inzet van de modernste technieken als Lean/ Agile en TWI, wordt opleidingsmateriaal zoals e-learnings vervaardigd en worden stages, lezingen en rondleidingen georganiseerd.

Opleidingen

Maastro heeft opleidingsplaatsen voor o.a. de erkende opleidingen tot:

  • Specialist Radiotherapie
  • Klinisch Fysicus
  • Physician Assistant
  • Laborant Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken (MBRT)
  • Doktersassistent

Indien er vacatures zijn, staan deze via de vacaturesite openbaar.

Stages

Het is mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen binnen Maastro, bijvoorbeeld op het gebied van geneeskunde, gezondheidswetenschappen, natuurkunde of MBRT.

Klinische en/of wetenschappelijke stages zijn er onder meer voor fysici, artsen en laboranten of op het gebied van datascience, fysica, laboratorium en trials.

Stages bij Maastro staan op diverse websites van de samenwerkende onderwijspartners zoals op de site van eleUM van Maastricht University en bij Hogeschool Zuyd. U kunt ook een individuele aanvraag indienen met een van de aanvraagformulieren.

We organiseren regelmatig meeloopdagen en rondleidingen voor mensen die zich op een andere manier willen oriënteren op het vakgebied van Maastro.