Routebeschrijving locatie Maastricht

MAASTRO clinic, locatie Maastricht, is gevestigd aan de noordzijde van Maastricht UMC+. MAASTRO clinic beschikt over een eigen hoofdingang.

Met de auto
Vanuit Eindhoven/Heerlen (A2)
Houd na knooppunt Kruisdonk de borden ‘Liège / Maastricht-Zuid (A2/E25)’ aan. Neem na de tunnel afslag 55 ‘Maastricht-Zuid’. Vervolgens houdt u via de borden Dr. Tanslaan aan. Wanneer u Dr. Tanslaan bereikt, volgt u de borden MAASTRO clinic.

Vanuit Luik (A2)
Neem vanaf de A2 afslag 55 ‘Maastricht-Zuid’. Vervolgens houdt u via de borden Dr. Tanslaan aan. Wanneer u Dr. Tanslaan bereikt, volgt u de borden MAASTRO clinic.

Vanuit centrum Maastricht
Neem vanuit het centrum de N278 richting A2. Neem vervolgens de afslag richting Endepolsdomein en volg de Universiteitssingel. Na 300 meter slaat u rechtsaf naar de Dr. Tanslaan. Vervolgens ligt na 200 meter de bestemming aan uw linkerzijde.

Download hier de routebeschrijvinginclusief een plattegrond.

Met het openbaar vervoer
MAASTRO clinic is op verschillende manieren bereikbaar per openbaar vervoer. Station Maastricht Randwyck ligt 350 meter van MAASTRO clinic. Vanaf het station is de looproute aangegeven met borden. De looptijd bedraagt ca. 10 minuten. Vanaf dit station rijden intercity’s en stoptreinen van en naar Maastricht Centrum, Hasselt, Roermond en Heerlen. Voor meer informatie betreffende treinvervoer kunt u terecht op www.ns.nl en www.arriva.nl.

Wanneer u met de bus komt, stapt u uit bij bushalte Forum MECC. Vanaf deze halte loopt u 300 meter naar MAASTRO clinic. Bussen rijden vanaf deze halte van en naar o.a. Maastricht Centrum, Amby, Gulpen, Eijsden en Caberg. Informatie over de dienstregeling van busvervoer kunt u vinden op www.arriva.nl.

Voor persoonlijk reisadvies en -informatie zie http://9292.nl/

Vergoedingsregeling (taxi-)vervoer
Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor vervoer of zorgvervoer aanvragen. Dit geldt zowel voor eigen vervoer als met voor vervoer met taxi.

Wanneer u de eerste keer bij MAASTRO komt voor het intakegesprek, helpt de receptioniste u verder met het regelen van het vervoer en een eventuele aanvraag voor vergoeding. Vooraf kunt u reeds zelf bij uw ziektekostenverzekeraar informeren of en voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Voor het regelen van afspraken voor zorgvervoer, indien u daar recht op heeft, is er in de centrale hal van MAASTRO een apart loket voor zorgvervoer. Bij uw eerste komst naar MAASTRO informeert de receptioniste u ook hier verder over.

Parkeren locatie Maastricht

Patiënten
Patiënten van MAASTRO clinic kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid voor het gebouw of de ondergrondse parkeergarage (toegankelijk vanaf het parkeerterrein voor het gebouw, let op: hier is géén lift aanwezig!). Vervolgens kunt u uw parkeerkaartje laten omzetten in een gratis uitrijkaart bij de receptie van MAASTRO clinic.

Bezoekers
Bezoekers van MAASTRO clinic dienen gebruik te maken van de parkeergarage van Maastricht UMC+ (tegen betaling). MAASTRO clinic is vanuit Maastricht UMC+ bereikbaar via de loopbrug. Het is voor bezoekers NIET toegestaan om te parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage van MAASTRO clinic.

Routebeschrijving locatie Venlo

Met de auto: 

Vanuit Eindhoven

–         Neem de A67 richting Venlo
–         Volg op het knooppunt Zaarderheiken de A73 richting Venlo/ Maastricht
–         Neem afslag 16 Venlo-Zuid richting Venlo
–         Ga na 400 m linksaf op de Tegelseweg richting Venlo
–         Na 225 m ziet u VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo aan de linkerzijde liggen

Vanuit Nijmegen / Venray

–         A73 richting Venlo/Maastricht
–         Neem afslag 16 Venlo-Zuid richting Venlo
–         Ga na 400 m linksaf op de Tegelseweg richting Venlo
–         Na 225 m ziet u VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo aan de linkerzijde liggen

Vanuit Maastricht 

–         Rijd de A2 richting Eindhoven
–         Op het knooppunt wisselen naar de A73 richting Venlo
–         Neem afslag 16 Venlo-Zuid richting Venlo
–         Ga na 400 m linksaf op de Tegelseweg richting Venlo
–         Na 225 m ziet u VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo aan de linkerzijde liggen.

Met het openbaar vervoer: 

Kijk voor actuele dienstregelingen en reisinformatie openbaar vervoer op http://9292.nl/

Parkeren en looproute locatie Venlo

Patiënten kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid van VieCuri Medisch Centrum. U dient hiervoor een speciaal VieCuri parkeerpasje te laten maken. Tijdens uw eerste bezoek zal de doktersassistente van MAASTRO clinic u uitleggen hoe u dit kunt doen.

U bereikt MAASTRO clinic via de hoofdingang van het VieCuri Medisch Centrum en u volgt in het ziekenhuis vervolgens looproute 80.

De ingang van MAASTRO is via de afdeling nucleaire geneeskunde nummer 95.Tevens willen wij u er op wijzen dat uw VieCuri toegangspas ook toegang geeft tot het parkeerterrein van de Spoedpost/geboortecentrum. U kunt hier parkeren en vervolgens via de dialyse-ingang MAASTRO clinic bereiken. Dit is minder ver lopen. <strong>Let wel op; deze ingang is tot 20.00 uur open.</strong> Op deze locatie kan géén gebruik worden gemaakt van de politaxi. Er zijn wel duwstoeltjes beschikbaar.

 • Bezoekadres Maastricht

  Doctor Tanslaan 12
  6229 ET Maastricht

 • Bezoekadres Venlo

  Tegelseweg 210
  5912 BL Venlo

 • Openingstijden

  maandag: 08:00–21:30
  dinsdag: 08:00–21:30
  woensdag: 08:00–21:30
  donderdag: 08:00–21:30
  vrijdag: 08:00–21:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten