Routebeschrijving locatie Maastricht

Maastro, locatie Maastricht, is gevestigd aan de noordzijde van Maastricht UMC+.
Maastro beschikt over een eigen hoofdingang.

Met de auto
Maak uw eigen routebeschrijving in het kaartje hierboven.

Met het openbaar vervoer
Maastro is op verschillende manieren bereikbaar per openbaar vervoer. Station Maastricht Randwyck ligt 350 meter van Maastro. Vanaf het station is de looproute aangegeven met borden. De looptijd bedraagt ca. 10 minuten. Vanaf dit station rijden intercity’s en stoptreinen van en naar Maastricht Centrum, Hasselt, Roermond en Heerlen. Voor meer informatie betreffende treinvervoer kunt u terecht op www.ns.nl en www.arriva.nl.

Wanneer u met de bus komt, stapt u uit bij bushalte Forum MECC. Vanaf deze halte loopt u 300 meter naar Maastro. Bussen rijden vanaf deze halte van en naar o.a. Maastricht Centrum, Amby, Gulpen, Eijsden en Caberg. Informatie over de dienstregeling van busvervoer kunt u vinden op www.arriva.nl.

Voor persoonlijk reisadvies en -informatie zie 9292.nl

Vergoedingsregeling (taxi-)vervoer
Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor vervoer of zorgvervoer aanvragen. Dit geldt zowel voor eigen vervoer als met voor vervoer met taxi.

Parkeren locatie Maastricht

Patiënten Maastro
U maakt, geheel kosteloos, gebruik van de parkeergelegenheid voor het Maastro gebouw, aan de Dr. Tanslaan, of de ondergrondse parkeergarage. Deze is toegankelijk vanaf het parkeerterrein voor het gebouw. Hier is geen lift aanwezig. Bij de receptie wordt uw parkeerkaart omgezet in een gratis uitrijkaart.

Bezoekers Maastro
U maakt, tegen betaling, gebruik van de parkeergarage van Maastricht UMC+. Maastro is vanuit Maastricht UMC+ bereikbaar via de loopbrug. Het parkeerterrein en parkeergarage van Maastro zijn enkel toegestaan voor patiënten van Maastro.

Routebeschrijving locatie Venlo

Met de auto
Maak uw eigen routebeschrijving in het kaartje hierboven.

Met het openbaar vervoer
Kijk voor actuele dienstregelingen en reisinformatie openbaar vervoer op http://9292.nl/

Parkeren en looproute locatie Venlo

Patiënten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein van VieCuri Medisch Centrum. U heeft hiervoor een speciaal VieCuri parkeerpasje nodig dat u kunt laten maken. Tijdens uw eerste bezoek zal de doktersassistente van Maastro u uitleggen hoe u dit kunt doen.

U bereikt Maastro via de hoofdingang van het VieCuri Medisch Centrum en u volgt in het ziekenhuis vervolgens looproute 80. Via de afdeling Nucleaire Geneeskunde is de ingang nummer 95.

Met uw VieCuri toegangspas heeft u ook toegang tot het parkeerterrein van de Spoedpost/Geboortecentrum. Vanaf dit parkeerterrein is het minder ver lopen. Via de dialyse-ingang loopt u naar Maastro.
Let wel op: deze ingang is tot 20.00 uur open. Op deze locatie kunt u géén gebruik maken van de politaxi. Er zijn wel duwstoeltjes beschikbaar.

 • Bezoekadres Maastricht

  Doctor Tanslaan 12
  6229 ET Maastricht

 • Bezoekadres Venlo

  Tegelseweg 210
  5912 BL Venlo

 • Contact

  Telefoon algemeen:
  088 44 55 600
  Bereikbaar tussen 8:00 en 20:00

  Fax algemeen:
  088 44 55 667

  Fax voor administratieve ondersteuning:
  088 44 55 773

  Oncologiecentrum Maastricht UMC+:
  043 38 76 400

  E-mailadres:
  info@maastro.nl

X