Maria Jacobs- Finaliste Topvrouw Limburg van het jaar 2020-2021

Bestuurder van Maastro, Maria Jacobs, is verkozen tot finaliste van Topvrouw Limburg 2020-2021. Ze is een inspirerend voorbeeld en als rolmodel wil ze zich graag inzetten voor vrouwen die stappen willen maken in hun loopbaan en hen inspireren zich te blijven ontwikkelen zodat ze op hun gebied allemaal een topvrouw worden.

Stemadvies – Waarom verdient ze uw stem?

Maria Jacobs heeft protonentherapie naar Limburg gehaald, als één van de drie centra in Nederland. Deze behandeling maakt het mogelijk kankerpatiënten heel nauwkeurig te bestralen met een hoge stralingsdosis. Daarbij werd ze op haar 60e benoemd als professor aan de Universiteit Tilburg. Bovendien is Maastro vorig jaar als enige radiotherapiecentrum in Nederland erkend door het ministerie als topspecialistisch centrum. Mijlpalen om trots op te zijn.

U kunt ook stemmen

Onze stem heeft ze. Stemt u ook?  Dit kan via deze link.

Bekendmaking Topvrouw Limburg

Donderdag 22 april 2021 om 18:30 op L1 TV

Op donderdag 22 april maakt gouverneur Theo Bovens bekend wie de Topvrouw van Limburg 2020-2021 wordt. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

Over Topvrouwen

Stichting Topvrouwen Limburg houdt jaarlijks verkiezingen als eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Met de verkiezing van de Topvrouw Limburg 2020 worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet.

Social Media

Bekijk ook ons berichtgeving op de Maastro social media kanalen; LinkedIn en Facebook.