Nieuwe Cliëntenraad voor Maastro

De nieuwe Cliëntenraad van Maastro kwam op 22 mei voor het eerst bij elkaar. Er zijn vier nieuwe leden. “Het was een prettige bijeenkomst,” aldus Marlène van Kempen-Vliexs, nieuw lid van de Cliëntenraad. “We hebben kennis met elkaar gemaakt en zijn direct aan de slag gegaan. Er zijn al heel wat agendapunten de revue gepasseerd.”

Patiëntenbelang

De Cliëntenraad van Maastro zorgt er voor dat ideeën van (ex)-patiënten niet verloren gaan. Het bevordert dat bij alles wat Maastro doet het patiëntenbelang centraal staat. Patiënten kunnen er niet alleen terecht met vragen over de rechten als patiënt, ook met wensen en suggesties voor het verbeteren van de diensten van Maastro. “De Cliëntenraad is er voor de patiënt,” stelt Wiel Eggen, voorzitter van de Cliëntenraad. “Maar wij kunnen alleen ons werk goed doen als patiënten hun opmerkingen of suggesties uitspreken.”

De vernieuwde Cliëntenraad bestaat uit de volgende leden:

Eerste rij van links naar rechts: Marlène van Kempen-Vliexs, Roos-Marie Aarts, Anne Mertens, Karin Sutherland (ambtelijk secretaris), Connie Wintjens.

Tweede rij van links naar rechts: Willemien Peeters, Gerard van der Velde, Jan van Hees en Wiel Eggen (voorzitter).

Meer informatie over de Cliëntenraad