Actuele informatie coronavirus

Maastro is goed voorbereid op de komst van patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Daarnaast vertellen wij u graag wat u zelf kunt doen.  Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid? Bijvoorbeeld omdat u griepverschijnselen (hoesten of niezen) heeft en/of in een van de risicogebieden bent geweest? Neem dan altijd eerst telefonisch contact op met uw eigen huisarts. Kom niet naar Maastro.

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen nemen we in Maastro aanvullende maatregelen waar u als patiënt of bezoeker mee te maken krijgt.

Heeft u een afspraak?

Wij verzoeken u zoveel mogelijk alleen te komen naar uw afspraken. Bij gesprekken met uw arts kan meeluisteren per telefoon bijvoorbeeld een alternatief zijn. Mocht u het toch fijn vinden, dan mag u naar het intakegesprek maximaal 1 begeleider meenemen. Wij verzoeken u voor uw vervolgafspraken alleen te komen, tenzij u dringend begeleiding nodig heeft.

Voorafgaand aan uw bezoek dienen wij een goed beeld te hebben van uw situatie. Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaande vragen voor uzelf te beantwoorden?

  1. Heeft u koorts (meer dan 37,5 graden)
  2. Heeft u luchtwegklachten (hoesten / kortademig)

Is uw antwoord op beide vragen JA? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met Maastro via onze receptie: 088- 44 55 600. In alle andere gevallen hoeft u geen verdere actie te ondernemen.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze receptie: 088- 44 55 600.

Voorkom verspreiding

  • Was uw handen regelmatig.
  • Hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik direct weg.
  • Probeer minimaal 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
  • Komt u naar Maastro? Onze medewerkers schudden geen handen. Wij hopen op uw begrip.
  • Bent u ongerust of u zelf corona heeft? Neem dan altijd contact op met uw huisarts.

Op deze pagina vindt u belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers.

Kijk voor actuele informatie over het coronavirus en risicogebieden op de website van het RIVM.