Patiëntenplanner

Functie

Patiëntenplanner

Werktitel functie

Patiëntenplanner

Bedrijfsonderdeel

Patiëntenzorg

Sluitingsdatum

23 februari 2024

Contracturen

24 uur

Over de functie

De hoofdtaak van de patiëntenplanner bij Maastro is het inplannen van alle afspraken (intern en extern) voor het gehele behandelproces van onze patiënten. Daarnaast bewaak je ook de agenda's van de behandelapparatuur. Er wordt gepland op basis van protocollen. Je schaakt hierbij op meerdere borden tegelijk: je houdt rekening met behandelprotocollen, doorlooptijden, meerdere agenda’s en beschikbare ruimten en hulpmiddelen; dit is dus een complexe klus! Je bent qua planning het aanspreekpunt voor onze zorgprofessionals. Administratief voorbereidende taken, zoals het verzamelen van alle benodigde patiëntgegevens en het oproepen van de patiënten, behoren ook tot de functie.

We staan aan de vooravond van een aantal ontwikkelingen die zeker invloed zullen hebben op de processen binnen de patiëntenplanning. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het vlak van automatisering en het bouwen van modellen om capaciteiten beter op elkaar af te stemmen. Van onze teamleden verwachten we dat ze out-of-the-box kunnen denken, een actieve rol innemen in (verbeter) projecten en ook zelf verbeterkansen signaleren en uitwerken.

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een aantoonbaar MBO-4 werk- en denkniveau en je staat stevig in je schoenen. Je vindt het leuk om complexe planningen te maken, bent hierbij nauwkeurig en oplettend en weet daarbij ook goed te prioriteren. Je voelt je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving, dus ad-hoc situaties en wijzigingen zijn voor jou geen probleem!
Welke competenties vinden we verder belangrijk?

  • Probleemoplossend: Als zich een probleem voordoet, ga je zelf of met collega’s aan de slag om dit op te lossen;
  • Constructief: je bent gericht op samenwerking, kunt je in de ander inleven en communiceert open en transparant
  • Digitaal vaardig: Je weet uitstekend je weg in diverse digitale systemen, je bent niet bang om nieuwe dingen te proberen, en kunt prima uit de voeten met Microsoft Office. Ervaring met ziekenhuissystemen en aantoonbare kennis van medische terminologie is zeker een pré.
  • Daarnaast is het een pré als je kennis hebt van procesverbeterings-methodieken, zoals LEAN.

Wat bieden we?

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor de duur van in eerste instantie een jaar, met intentie tot een vast dienstverband. Het aantal contracturen bedraagt 24 uur per week. Het salaris ligt, afhankelijk van relevante werkervaring, tussen € 2.832,- en € 3.824,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 45). Verder biedt Maastro uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen. Er zijn daarnaast volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

De standplaats is Maastricht, en de werkdagen worden in onderling overleg vastgesteld.

PDF-versie vacature Reageer op vacature

Meer informatie?

Césarine Pasmans

Teamleider Ondersteuning

+31(0)88-4455600