Processpecialist Zorg

Functie

Processpecialist Zorg

Werktitel functie

Processpecialist Zorg

Bedrijfsonderdeel

Patiëntenzorg

Sluitingsdatum

05 maart 2024

Contracturen

28 - 32 uur

Over de functie

Het zorgproces bij Maastro bestaat uit vele (logistieke) subprocessen die onderling goed op elkaar dienen aan te sluiten. De patiëntenplanning is de spil in deze processen. Bij de patientenplanning worden alle interne en externe afspraken voor onze patiënten ingepland, rekening houdend met de verschillende soorten behandelapparatuur, ruimtes, hulpmiddelen, behandelprotocollen, doorlooptijden en voorkeuren van de patiënt. Een complex proces dat ook nog regelmatig verandert.

Als processpecialist ga je aan de slag met het verbeteren en beheren van de (logistiek van de) verschillende zorgprocessen rondom de patiëntenplanning. Nadat je het proces goed hebt leren kennen, ga je vanuit jouw analyse en op basis van jouw ervaring aan de slag met verbeterinitiatieven zodat het proces zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt. Dit doe je op een gestructureerde projectmatige manier waarbij je de verschillende disciplines betrekt en draagvlak creëert, maar ook out-of-the-box kunt denken. Jij durft voor een groep te gaan staan en ziet het als een uitdaging de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Procesverbetering is een continu proces, dus je bent nooit klaar. Op basis van actuele ontwikkelingen blijf je de processen evalueren. Hierbij werk je nauw samen met onder andere de programmamanager Operational Excellence en de adviseur capaciteitsmanagement. Voorlopig werk je in deze functie aan processen rondom patiëntenplanning, maar mogelijk word je rol later ook uitgebreid naar andere processen binnen Maastro.

Wie zoeken we?

Je hebt:

  • minimaal een afgeronde relevante Hbo-opleiding;
  • bij voorkeur certificering in een procesoptimalisatie-methodiek, zoals Lean, of de bereidheid om deze na start in de functie te behalen;
  • aantoonbare ervaring met het optimaliseren van processen;
  • bij voorkeur al ervaring in de gezondheidszorg;
En je bent:
  • onafhankelijk, zelfstandig en hebt uitstekende analytische vaardigheden;
  • resultaatgericht én gericht op samenwerking;
  • een uitstekende communicator.

Wat bieden we?

Je start in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie om deze om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De contracturen kunnen in overleg worden bepaald maar bedragen minimaal 28 uur en maximaal 32 uur per week.

Salariëring vindt, afhankelijk van relevante opleidingen en werkervaring (en daarmee een junior of senior invulling), plaats in functiegroep 50 of 55 van de CAO Ziekenhuizen en bedraagt minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.842,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring.

In december van ieder jaar ontvang je daarnaast 8,33% eindejaarsuitkering en in mei van ieder jaar 8,33% vakantiegeld. Als werknemer van Maastro kun je gebruik maken van diverse aantrekkelijke kortingen op sportabonnementen, fietsaanschaf en (zorg)verzekeringen. Daarnaast is er binnen Maastro jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar, wat voldoende ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling, trainingen en cursussen.

PDF-versie vacature Reageer op vacature

Meer informatie?

Césarine Pasmans

Teamleider Ondersteuning

+31 ( 0)88-4455600