Maria Jacobs aanvaarding ambt hoogleraar Universiteit Tilburg

Wij feliciteren onze bestuursvoorzitter Maria Jacobs met het aanvaarden van het ambt als bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Tilburg. 

Vrijdag 4 september hield Maria Jacobs haar inaugurele rede “Op weg naar een betere innovatie-implementatie” aan de Universiteit Tilburg. Tijdens haar oratie laat ze zien dat grote verbeteringen door te voeren zijn, waardoor de patiënt niet langer de dupe is en de samenleving niet onnodig hoge kosten hoeft te betalen. Voor de geïnteresseerden; een digitaal exemplaar van de inaugurele rede is opvraag via: communicatie@maastro.nl.

Maastro blikt terug op een geslaagde oratie. Maria, van harte gefeliciteerd!

Achtergrond artikelen publicaties:

  • Zorgvisie besteedt in een achtergrondartikel aandacht aan het onderwerp van haar onderzoek. Leest u hier het complete artikel in Zorgvisie. (Bronvermelding: Zorgvisie)
  • De website Oncologie.nu publiceert het artikel “Sturen op betere implementaties van innovaties“. Hierin wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden die zij beschrijft hoe je implementaties in de gezondheidszorg effectief en efficiënt kan laten zijn, zodat patiënten eerder baat hebben bij de onderzoeksresultaten.