Helpdesk Digitale Zorg Maastro van start!

22 maart 2024

Maastro maakt steeds meer gebruik van digitaal contact met de patiënt. Veilig mailen, digitale vragenlijsten en MijnMaastro zijn al in gebruik. Komend jaar komen daar meer opties bij. Hoewel dat mooie ontwikkelingen zijn die de zorg toegankelijker en efficiënter maken, weten we dat sommige patiënten en mantelzorgers hier moeite mee hebben. Daarom is er sinds kort de Helpdesk Digitale Zorg Maastro.

Voor iedereen

De Helpdesk Digitale Zorg Maastro is opgericht om patiënten (en hun naasten) die problemen ervaren bij het gebruik van digitale omgevingen van Maastro, verder te helpen. Zo blijven we voor iedereen bereikbaar en heeft iedere patiënt de mogelijkheid om digitaal contact met Maastro te hebben. Denk bijvoorbeeld aan problemen met inloggen in MijnMaastro, of het invullen van vragenlijsten zoals de Patiënt Ervarings Monitor (PEM). Olga en Conny van de Helpdesk staan iedereen hartelijk te woord en zoeken de juiste oplossing.

Bereikbaarheid

Voor wie begeleiding nodig heeft bij digitale zorg is de Helpdesk Digitale Zorg Maastro telefonisch bereikbaar op 088 445 5377. Elke werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Foto olga conny