Themamiddag | 6 oktober : Kwaliteit van leven met en na radiotherapie

18 september 2023

Op 6 oktober 2023 organiseren we, in samenwerking met de cliëntenraad, een themamiddag over de kwaliteit van leven met en na radiotherapie. Hier spreken zorgprofessionals en patiënten over de invloed van bestraling. Dagvoorzitter en tevens één van de sprekers is Harm Kuipers, voormalig topsporter en professor bewegingswetenschappen.

Bij Maastro werkt een team van radiotherapeuten, medisch fysici en radiotherapeutisch laboranten samen om voor elke patiënt een passend behandelplan op te stellen. Ondanks de best mogelijke zorg is het normaal dat er lichamelijke en geestelijke klachten kunnen optreden. Zowel tijdens als na een behandeling. De Maastro themamiddag is speciaal voor mensen die worden of zijn behandeld met radiotherapie. Zij krijgen de mogelijkheid om hun ervaringen te delen met specialisten, andere patiënten en hun naasten. Ook zorgprofessionals en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Locatie: NH Hotel | Forum 110 | Maastricht

Kosten: gratis

Aanmelden

Via dit aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor de Maastro themamiddag.

Inschrijfformulier

Contact

Heeft u vragen over dit event? Neem dan contact op met onze afdeling patiëntenparticipatie: E-mail: patiëntenparticipatie@maastro.nl