Rondleidingen

Aanvraagformulier rondleiding

MAASTRO clinic biedt voor specifieke doelgroepen rondleidingen aan op de locatie Maastricht. Rondleidingen op de locatie Venlo zijn mogelijk in overleg. Rondleidingen in Maastricht zijn mogelijk op maandag tot en met donderdag en vinden altijd plaats in de namiddag en/of avond. Een rondleiding bestaat uit een plenaire presentatie en een bezoek aan de CT-PET scan, de lineaire versneller, de mouldroom, de gespreksruimtes, de opleidingsruimte. In verband met de privacy worden geen ruimtes getoond waarin zich patiënten bevinden. De maximale capaciteit van een groep is 25-30 personen. Aanvragen voor een rondleiding dienen minimaal een maand van tevoren worden ingediend.

Om in aanmerking te komen voor een rondleiding dient er een directe relatie te bestaan met MAASTRO clinic, radiotherapeutische/ oncologische zorg of medische zorg waarbij kennis van radiotherapie een belangrijke factor is.

Niet-medische groepen komen in principe niet in aanmerking voor een rondleiding. Iedereen is welkom op de open dag van MAASTRO clinic, die jaarlijks wordt georganiseerd in samenwerking met het Maastricht UMC.

Aanvragen voor een rondleiding kunt u indienen middels onderstaand formulier. We verzoeken u vriendelijk het onderstaand formulier zo volledig en correct mogelijk in te vullen. 


velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Aanvraagformulier rondleiding
Re-captcha
Captcha

Volg ons op

linkedin youtube