Voorlichtingsfilms

Voorlichtingsfilms

Hieronder staat een aantal voorlichtingsfilms over de bestralingsbehandeling bij MAASTRO clinic. Elke film geeft een chronologisch overzicht van de behandeling bij MAASTRO clinic, van eerste binnenkomst tot en met de bestraling.

Van de meest voorkomende bestralingsgebieden is een film gemaakt, het kan echter zo zijn dat er voor uw situatie geen film voorhanden is.

MAASTRO heeft geprobeerd het proces zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven, echter zoals iedere individuele patiënt verschillend is, zo kan er ook in de behandeling of procedure een verschil zitten. Uw arts kan u hierover meer informatie geven.

Het voorlichtingsfilmpje duurt tussen de 10 en 13 minuten en is voorzien van gesproken commentaar. U dient het geluid van uw computer aan te zetten om de toelichting te kunnen volgen. 

Bestraling in het hoofd- en halsgebied


Bestraling in het bekkengebiedBestraling in het bovenbuik - & borstkasgebied


Bestraling in het onderbuikgebied


Borstbestraling


Borstbestraling met ademhalingsinstructie


Naast de eigen voorlichtingsfilms van MAASTRO kun u op de website van de leverancier van de bestralingsapparatuur eveneens (Engelstalige) voorlichtingsfilms bekijken. U vindt deze op de website van Varian

Voorlichtingsfilms KWF

KWF kankerbestrijding heeft een aantal webvideo’s uitgebracht over uiteenlopende onderwerpen. De video’s belichten psychosociale onderwerpen rondom kanker, zoals omgaan met onzekerheid, kanker en seksualiteit, omgaan met de dood en de impact van kanker op de partner.

Klik op de betreffende link hieronder om naar de video te gaan. 

Partners: kanker heeft u niet alleen


In gesprek met uw artsOmgaan met onzekerheid (mannen)


Omgaan met onzekerheid (vrouwen)

MAASTRO clinic Biobank informatiefilm

Volg ons op

linkedin youtube