Patiëntenpanel

Via het digitale patiëntenpanel stelt Maastro vragen aan patiënten en hun naasten zodat zij hun mening kunnen geven. Op deze manier worden de wensen en behoeften van patiënten meegenomen.

Hoe werkt het?

We nodigen u een aantal keer per jaar uit om deel te nemen aan een onderzoek door middel van een vragenlijst. U krijgt een email met een link naar een online vragenlijst die u kunt invullen. De hoeveelheid tijd die u ongeveer hieraan kwijt bent, leest u in deze email. Het invullen van de vragenlijst is vrijblijvend. Mocht het een keer niet uitkomen om deel te nemen, kunt u er altijd voor kiezen om de vragenlijst niet in te vullen. U ontvangt na ieder onderzoek via een email een overzicht van de resultaten.

Termijn van het lidmaatschap

U bent maximaal 2 jaar lid van het patiëntenpanel. Na deze periode wordt u automatisch afgemeld. U krijgt daarover een bericht.

Verwerken van gegevens

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en slechts enkele medewerkers hebben toegang tot uw gegevens. Deelnemen aan de vragenlijsten is geheel anoniem. Dat betekent dat de gegevens in het overzicht dat na ieder onderzoek gemaakt wordt, niet terug te koppelen zijn aan individuele panelleden.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen over het patiëntenpanel? Stuur dan een mail naar: patiëntenparticipatie@maastro.nl

Delen