All vacancies

Dagelijks management van het Clinical Trial Office en het formuleren en tot uitvoer brengen van beleid, waardoor de uitvoer van trials voldoet aan wetgeving.

Het verlenen van logistieke als inhoudelijke ondersteuning bij het voorbereiden en uitvoeren van klinische studies, in samenwerking met de onderzoekers.

Deriving and characterizing patient-derived normal and cancer organoids and establishing the conditions for inducing treatment-induced senescence and secreted (response) biomarkers.

Uitdagende combinatiefunctie: als medisch manager protonentherapie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de Maastro strategie naar beleid en activiteiten binnen de kliniek. De overige tijd zal je in één van de klinische teams werkzaam zijn als radiotherapeut-oncoloog.

Je doet onderzoek naar de beste projectmanagement-methode voor het succesvol implementeren van innovatieprojecten in een radiotherapie-setting.

Leidende rol in vormgeven wetenschappelijk beleid van Maastro en inhoudelijk adviseur voor onderzoekers van Maastro op het gebied van contracten, financiële verantwoordelijkheid en raakvlak met strategische doelstellingen. Daarnaast ben je hierarchisch en functioneel leidinggevende.

Allround werken in zowel de bestralingsvoorbereiding (incl. beeldvorming) als de –uitvoering. Je hebt de ambitie, inzet en de wil om de zorg voor onze patiënten iedere dag weer een beetje beter te maken.

X