Burcin Colak

BIG-nummer: 19920294001

In 2015 heb ik mijn artsenbul behaald na mijn studie in het UMC Utrecht, waarna ik gedurende 1.5 jaar op de afdelingen Medische Oncologie en Hematologie in Daniel den Hoed kliniek van het Erasmus MC heb gewerkt. Aansluitend heb ik gedurende ruim een jaar op alle subspecialismen binnen de Interne Geneeskunde verscheidene patiënten behandeld. Sinds mijn afstuderen heb ik hierdoor veel klinische ervaring opgedaan.

In 2017 ben ik gestart met mijn specialisatie binnen de Radiotherapie en werk sindsdien met veel plezier in Maastro Clinic. Tot op heden begeleid ik met veel passie mijn patiënten welke een behandeling ondergaan in onze kliniek. Gezien mijn eerder opgedane klinische ervaring probeer ik zo goed mogelijk begrip te tonen en te anticiperen op de intensieve behandeltrajecten van mijn patiënten. Ik neem graag ruim de tijd voor mijn patiënten, opdat zij voldoende informatie verkrijgen en de mogelijkheid krijgen mee te kunnen beslissen over een voorgestelde behandeling. Behandelingen waarbij de kwaliteit van leven van patiënten verbeterd worden, geven veel voldoening waardoor ik heel graag patiënten zie binnen de polikliniek Palliatieve Zorg.

Naast mijn klinische bezigheden, geef ik les aan onder andere Geneeskunde studenten over toepassingen binnen de Radiotherapie.