Elhaseen Elamin februari 2023

Dr. (Elhaseen) Elamin

Radiotherapeut oncoloog

De opleiding tot radiotherapeut-oncoloog heb ik in 2021 afgerond in het Universitair Ziekenhuis te Gent, België. Nadien heb ik mij verder verdiept in uro-oncologie. In juni 2022 heb ik de sprong gewaagd naar het Universitair Ziekenhuis te Leuven en ervaring opgedaan in mamma en weke-delentumoren.

Sinds februari 2023 ben ik naar Maastricht gekomen, om mij met gedreven collega’s van Maastro in zetten voor de beste oncologische patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn voornamelijk hoofd-hals oncologie en wekedelentumoren. Tevens ben ik ook bereid als back-up te zijn voor mamma-oncologie, genito-urinaire tumoren alsook palliatieve radiotherapie.

Na het behalen van mijn basis artsdiploma eind 2003 merkte ik direct dat mijn hart ligt bij begeleiding van de oncologische patiënten. Voor de bovengenoemde aandachtsgebieden werk ik in multidisciplinaire teams, met mijn collega's op Maastro alsook met andere oncologische specialisten, namelijk chirurgen en medische oncologen van het Maastricht UMC+ alsook van andere regionale ziekenhuizen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie en de European Society of Radiotherapy & Oncology, de Belgische Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie alsook de European Society for Medical Oncology en de European School of Oncology.