Werken bij Maastro

Werken bij Maastro betekent direct of indirect je steentje bijdragen aan de zorg voor patiënten met kanker. Maastro is verbindend met anderen, innovatief, ambitieus en continu in ontwikkeling voor onze patiënt.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om het allerbeste uit zichzelf te halen om de strategische doelen van Maastro te realiseren. Om dit te ondersteunen bieden we onze medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen; denk hierbij ook aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling, maar ook kortingsregelingen ten aanzien van sport, fietsregeling en diverse collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsomstandigheden. We investeren in duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van onze medewerkers: het gezond en gemotiveerd houden van al onze medewerkers, in welke levensfase hij/zij zich ook bevindt.

De Maastricht Brightlands Health Campus met universitair medisch centrum en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, met een uitstekende bereikbaarheid. Maastro ligt op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kies je ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur bij station Maastricht Randwyck.

Om een idee te krijgen van het personeelsbestand van Maastro, enkele kerncijfers op een rijtje (peildatum 31-12-2018):

  • 285 medewerkers (88 mannen – 197 vrouwen)
  • 8 verschillende nationaliteiten
  • Functies in patiëntenzorg, onderwijs & onderzoek en bedrijfsvoering (organogram). Ook zijn er veel opleidings- en stageplaatsen beschikbaar!
  • Gemiddelde leeftijd: 42 jaar
  • 49% van onze medewerkers werkt parttime (dus minder dan 36 uur per week)
  • Ziekteverzuimpercentage 2018: 4,1%

Wonen en werken in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg staat voor kwaliteit van leven. Hier vestigen zich dan ook niet voor niets meer mensen dan er vertrekken.

Volop carrièrekansen met minimaal 1.250 HBO/WO-vacatures binnen één uur reistijd, de prachtige landschappen, afgewisseld met stedelijke gebieden, de unieke positie op het grensvlak van de Latijnse en Germaanse culturen en het rijke culturele aanbod in én rondom het gebied maken het er goed toeven.

Door de unieke grensligging met België en Duitsland liggen steden als Luik, Aken en Keulen om de hoek. Luxemburg? U bent er zo. En wees gerust, Amsterdam bereikt u in 2 uur. Europa ligt aan uw voeten!

Meer informatie over wonen, werken en leven in Zuid-Limburg

 

Meer over

Werken bij Maastro met een buitenlands diploma

Door de ligging van Maastro in de grensregio is Maastro ook een aantrekkelijk werkgever voor mensen uit het buitenland. Veel buitenlandse medewerkers zijn werkzaam in wetenschappelijk onderzoek. Functies binnen de patiëntenzorg, zoals radiotherapeutisch laborant of radiotherapeut-oncoloog zijn gereglementeerd, wat betekent dat een buitenlands diploma eerst erkend en gewaardeerd moet worden, vóórdat je aan de slag kunt. Ook zijn er vereisten aan Nederlandse taalvaardigheid. Meer hierover weten? Onze afdeling HR informeert je graag over de mogelijkheden! Kijk ook op de volgende websites voor meer informatie:

Bij Maastro is het mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen. Bijvoorbeeld stages op het gebied van de opleidingen geneeskunde en Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken (MBRT), klinische stages voor onder meer fysici, artsen en laboranten als ook onderzoeksstages op het gebied van Knowledge Engineering, Fysica, Laboratoriumonderzoek (Maastro Lab) en Klinische Trials. Ook organiseren we meeloopdagen en rondleidingen.

Aanvraag en meer informatie over stage en afstudeeronderzoek

Het is binnen Maastro mogelijk om een meeloopdag aan te vragen t.b.v. specifieke opleidingsdoeleinden.

Voor alle andere geïnteresseerden die graag kennis maken met de activiteiten van ons instituut, organiseren wij rondleidingen op enkele vastgestelde momenten per jaar (buiten het zorgprogramma om). Voor grotere groepen en/of bedrijven bestaat de mogelijkheid om in overleg een andere datum af te stemmen, indien het zorgprogramma in de kliniek dat toelaat.
U kunt hier uw interesse kenbaar maken en meer informatie opvragen: aanvraag rondleidingen.

X