Opleidingen, stages en rondleidingen

Academy

Beleidsmatige en organisatorische opleidingsactiviteiten zijn binnen Maastro ondergebracht in Maastro Academy. Academy is er voor interne medewerkers, voor medewerkers met een specifiek opleidingsdienstverband en voor externen die korter of langer binnen Maastro verblijven.

Samen met inhoudsdeskundigen en opleiders verzorgen wij verscheidene opleidingen en trainingen met inzet van de modernste technieken als Lean/ Agile en TWI, vervaardigen we opleidingsmateriaal zoals e-learnings en organiseren we stages, lezingen en rondleidingen.

Opleidingen

Maastro heeft opleidingsplaatsen voor onder andere de erkende opleidingen tot:

  • Specialist Radiotherapie;
  • Klinisch Fysicus;
  • Physician Assistant;
  • Laborant Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken (MBRT);
  • Doktersassistent.
Maastro Presentatie 140

Stages

Het is mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen binnen Maastro, bijvoorbeeld op het gebied van geneeskunde, gezondheidswetenschappen, natuurkunde of MBRT. Klinische en/of wetenschappelijke stages zijn er onder meer voor fysici, artsen en laboranten of op het gebied van data science, fysica, laboratorium en trials.Stages bij Maastro vind je op diverse websites van de samenwerkende onderwijspartners zoals op de site van eleUM van Maastricht University en bij Hogeschool Zuyd. Je kunt ook een individuele aanvraag indienen met een van de aanvraagformulieren.We organiseren regelmatig meeloopdagen en rondleidingen voor personen die zich op een andere manier willen oriënteren op het vakgebied van Maastro.

Wat bieden we jou?

Het is binnen onze organisatie mogelijk om een meeloopdag aan te vragen voor specifieke opleidingsdoeleinden.

Voor alle andere geïnteresseerden die graag kennis maken met de activiteiten van ons instituut, organiseren wij rondleidingen op enkele vastgestelde momenten in het jaar (buiten het reguliere zorgprogramma). Voor grotere groepen en/of bedrijven bestaat de mogelijkheid om in overleg een andere datum af te stemmen. Interesse? Laat het ons weten via aanvraag rondleidingen.