Locatie Maastricht

Route Maastricht

Onze kliniek ligt naast het Maastricht Maastricht UMC+. Wij hebben een eigen hoofdingang aan de Dr. Tanslaan 12. Hierboven ziet u een kaart van de omgeving van Maastricht UMC+. Aan de rechterkant ligt de snelweg A2.

Routebeschrijving

Met de auto

Maak uw eigen routebeschrijving in het kaartje hierboven.

Met het openbaar vervoer

Maastro is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Trein

Maastro is op verschillende manieren bereikbaar per openbaar vervoer. Station Maastricht Randwyck ligt 350 meter van Maastro. Vanaf het station is de looproute aangegeven met borden. Het is ongeveer 3 minuutjes lopen.

Vanaf dit station rijden intercity’s en stoptreinen van en naar Maastricht Centrum, Hasselt, Roermond en Heerlen. Voor meer informatie over treinvervoer kunt u terecht op www.ns.nl en www.arriva.nl.

Bus

Stap uit bij bushalte Forum MECC. Maastro ligt op 300 meter van de halte. Vanaf deze halte rijden bussen van en naar o.a. Maastricht Centrum, Amby, Gulpen, Eijsden en Caberg.
Informatie over de dienstregeling van busvervoer kunt u vinden op www.arriva.nl.

Voor persoonlijk reisadvies en -informatie zie 9292.nl

Vergoedingsregeling (taxi-)vervoer

Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor vervoer of zorgvervoer aanvragen. Dit geldt zowel voor eigen vervoer als met voor vervoer met taxi.


Parkeren

Patiënten Maastro

U kunt bij ons gratis parkeren op de parkeerplaats voor het gebouw, of in de ondergrondse parkeergarage. Deze is toegankelijk vanaf het parkeerterrein voor het gebouw.

Houd er rekening mee dat hier geen lift aanwezig is.


Bezoekers Maastro

U kunt tegen betaling parkeren in de parkeergarage van Maastricht UMC+. Maastro is via de loopbrug bereikbaar.

Fiets

Komt u op de fiets naar Maastro, dan kunt u deze gratis in het fietsenrek bij de hoofdgang neerzetten.

Maastro gebouw buitenkant web

Delen