Valery Lemmens nieuw bestuurslid van bestralingskliniek Maastro

06 november 2023
Bron: Maastro

Prof. dr. Valery Lemmens treedt per 1 februari 2024 toe tot de raad van bestuur van bestralingskliniek Maastro in Maastricht en Venlo. Valery Lemmens is momenteel lid raad van bestuur van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Hij is vanaf 2003 werkzaam bij IKNL als onderzoeker en was vanaf 2014 hoofd van de afdeling Research & Development. Valery Lemmens studeerde epidemiologie aan de Universiteit Maastricht en promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Maastro kent sinds 2015 een éénhoofdige raad van bestuur, met Prof. dr. Maria Jacobs als bestuurder en voorzitter. Eind vorig jaar heeft, op verzoek van Maria Jacobs, de Raad van Toezicht van Maastro met volledige instemming besloten om te gaan werven voor een tweede bestuurder. Dit met het oog op aankomende grote innovaties en strategische ontwikkelingen in de regio en de oncologie.

Diana Monissen, voorzitter raad van toezicht Maastro:

“Ik ben zeer verheugd dat we met Valery Lemmens een ervaren bestuurder hebben weten aan te trekken met kennis van en een netwerk binnen de oncologie in Nederland”.

Maria Jacobs, voorzitter raad van bestuur Maastro:

Ik ben blij dat Valery deze overstap en de nieuwe uitdaging wil aangaan en dat we van zijn kennis en kunde gebruik mogen gaan maken. Ik kijk uit naar een intensieve en succesvolle samenwerking in de raad van bestuur van Maastro”.

Het nieuwsbericht van IKNL over de overstap vindt u hier: https://iknl.nl/nieuws

Prof. dr. Valery Lemmens
Prof. dr. Valery Lemmens