Drs B J T Bart Reymen

Drs. B.J.T. (Bart) Reymen

Radiotherapeut oncoloog

Na de kandidaatsjaren aan het Limburgs Universitair Centrum in Diepenbeek, voltooide ik mijn studie geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar ik ook mijn opleiding tot radiotherapeut-oncoloog heb gevolgd. Tijdens deze opleiding liep ik in 2005-2006 stage als assistent-in-opleiding-tot-specialist bij Maastro Clinic in Heerlen.

In 2008 startte ik mijn loopbaan bij MAASTRO Clinic waarbij ik me vooral bezighoud met bestraling bij mensen met longkanker of borstkanker. Ik werk voornamelijk in MAASTRO Clinic, maar heb eenmaal per week ook spreekuren op het Oncologiecentrum in het Maastricht UMC+.

Daarnaast houd ik me in het kader van mijn doctoraat bezig met wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van longkanker. Ik ben in MAASTRO de coördinator van verschillende studies op het gebied van longkanker. Sinds 2009 ben ik als arts verantwoordelijk voor de uitbouw van het digitale dossier van MAASTRO. In die hoedanigheid ben ik dan ook van nabij betrokken bij de Dutch Lung Radiotherapy Audit en de registratie van de behandelresultaten van onze patiënten.