K Kim Baltussen M Sc

K. (Kim) Baltussen - MSc

Physician Assistant

In 1995 ben ik gestart met de opleiding medische beeldvorming en radiotherapeutische technieken aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Dit is een 4-jarige opleiding waarbij je wordt opgeleid tot radiodiagnostisch laborant, radiotherapeutisch laborant en medisch nucleair werker. Na afronding van de opleiding in 1999 ben ik als radiotherapeutisch laborant gaan werken in het radiotherapeutisch instituut in Leeuwarden. In 2000 ben ik gestart als medisch nucleair werken in het, toen nog, Atrium Medisch Centrum te Heerlen om na 4 jaar terug te keren in de radiotherapie. Dit keer als radiotherapeutisch laborante in het huidige Maastro.
In 2016 ben ik de master-opleiding tot physician assistant gestart aan de hogeschool in Utrecht. Deze heb ik in februari 2019 afgerond. Voor mijn opleiding ben ik jarenlang lid en daarna voorzitter van de ondernemingsraad geweest.

Wat ik het allerbelangrijkst vind is dat een patient hier tevreden de deur uit gaat. Niet alleen dat de behandeling inhoudelijk goed is, maar dat ze zich ook ondersteunt voelen in een voor hun vaak moeilijke periode. Ik vind het mooi hieraan mijn steentje te kunnen bijdragen.